Over ons 

Bagels & Beans, wie zijn dat eigenlijk?!

Een lunchroom of koffiebar willen we het niet noemen. Een broodjeszaak ook niet, trouwens. Bij ons eet je bagels, geen broodjes. Naast belegde bagels om je vingers bij af te likken (en koffie om je kopje bij af te likken), vertroetelen we je graag met lekkers en gezonds voor ontbijt, lunch, brunch of tussendoortje.  

Er zijn zo’n 82 vrijplaatsen in Nederland. Best bijzonder voor wat in 1996 begon als een eigenwijze ontbijt- en lunchroom aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp.  

We hebben de bagel in Nederland op de kaart gezet, en daar zijn we best een beetje trots op. Onze koffie is afkomstig van kleinschalige boerderijen in Peru en Honduras waar ze bijna alles nog handmatig doen. En het mooie van dit alles? Omdat we in heel Nederland gevestigd zijn, zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt! 

Genieten staat voorop!

De gast staat bij ons centraal! Bij Bagels & Beans draait het eigenlijk allemaal om hun geluk, want wij vinden het belangrijk dat de gast zich goed voelt bij ons. Dat wil zeggen dat we kwaliteit altijd boven financieel gewin stellen en we niet stoppen om onze gasten te verwennen, totdat er een glimlach op hun gezicht staat.   

Bagels & Beans is een plaats waar je als gast je beter gaat voelen. Een plek waar de krant wordt gelezen in het ochtendzonnetje en waar de koffie smaakt zoals het bedoeld is. Waar je de plannen voor vandaag maakt, grootste toekomstideeën bedenkt of gewoon even in het nu bent om te genieten. 

We creëren voor iedereen een plek, waar je je thuis voelt, ook al ben je een eindje van huis vandaan. Een oase van rust waar je jezelf aan de waan van de dag kunt onttrekken of even volledig kunt onthaasten. 

AntiKudde® en ContraMassa®

Bij ons geen vestiging, maar vrijplaats en geen salade, maar knisperverse salade! Onze manier van werken is net even anders dan die van onze conculega’s. Deze manier van met onze gasten omgaan noemen wij AntiKudde ® en ContraMassa®. 

Verwonder je zintuigen bij Bagels & Beans!

Bagels & Beans zorgt dit jaar voor een beleving van alle zintuigen, een aardse fusie van alle elementen, in balans. Ervaar dat verbintenis met de natuur dichterbij jezelf te vinden is en verder rijkt dan je verbeelding. Want, de aarde heeft muziek voor diegene die luistert.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken