24 maart 2023

Je vleugels uitslaan doe je bij Bagels & Beans 

Met de nieuwe bagelbazen van Zoetermeer & Delft laat Bagels & Beans nogmaals zien dat er vol op doorgroeimogelijkheden zijn binnen de formule.

Bagels & Beans verwelkomt twee nieuwe bagelbazen tot de bagelfamilie: Inte Niesten 27 jaar & Kelly van Heijningen 29 jaar. Wat ons nog extra trots maakt is het feit dat beide nieuwe ondernemers bij Bagels & Beans al vele jaren eerder zijn gestart. Dit laat goed zien hoe je bij Bagels & Beans écht je vleugels kan uitslaan!

Bagels & Beans Zoetermeer - Kelly
Bagels & Beans Zoetermeer - Kelly van Heijningen

Per 1 maart is Bagels & Beans Zoetermeer overgenomen door Kelly van Heijningen. Zij werkt al 10 jaar in de vestiging.

Na tussendoor ook uitstapjes te hebben gemaakt en minder in de vestiging te hebben gewerkt om af te studeren en een kantoorbaan te proberen kwam ze tot de conclusie dat Bagels & Beans toch het leukste is om te doen.

En eigenlijk wist ze het altijd al dat dit is wat ze wilde. Dat is nu gelukt, waardoor het stokje dus overgedragen kon worden. Madalena Carlos gaat dus afscheid nemen na 13 jaar Bagels & Beans. 

Heel erg veel dank voor alle inzet, betrokkenheid, het bouwen aan zo'n mooie vestiging en vrolijkheid.  

Tijdens het tekenen heeft de vriend van Kelly deze gave video gemaakt van dit bijzondere moment.

Bagels & Beans Delft - Inte
Bagels & Beans Delft - Inte Niesten

De vestiging in Delft is per 1 maart overgenomen door Inte Niesten. Zij werkte de laatste 4 jaar als bedrijfsleider in deze vestiging voor Edward & Kia. Inte: ‘Sinds mijn 15e werk in al in de horeca.

De sociale aspecten, contact met vaste gasten en mensen iedere dag blij maken laten mij vanaf jongs af aan al genieten van het vak. Ik kijk er enorm naar uit om mijn passie nu met mijn eigen team te mogen delen.

Daarnaast vind ik het superbelangrijk dat we samen plezier maken in het werk en er gezamenlijk iets moois van gaan maken.’ 
Kia & Edward gaan steady door met de vestigingen in Den Haag waar ze zich dan ook goed op kunnen focussen. Dank voor alle inspanningen die zij de afgelopen jaren in Delft hebben geleverd!

 

Op bagelpower.nl is meer informatie te vinden over hoe bagelbaas te worden. Bagels & Beans zoekt continu nieuwe ondernemers en start altijd met een goede kop koffie & een fijn gesprek op het kantoor in Utrecht. 

 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken