13 mei 2024

Misschien zijn we knettergek, maar we bekijken de wereld nu eenmaal door het gat van een bagel. Ruis verdwijnt en al je 7 zintuigen focussen ineens op wat het leven interessant maakt. Geen 5 maar 7 inderdaad, en daar is niets paranormaals aan. Zin om ze allemaal in actie te zien? Maak dan een bagelkijker van je vuist en verwonder je zintuigen. 

Benieuwd naar het hele menu? Bekijk hier de online versie & hier de lanceringsvideo!

Bij Bagels & Beans prikkelen we de zintuigen. De uitgebalanceerde smaken, de rijke geur van vers gebrande koffie, de natuurlijke kleuren en materialen, de rust & persoonlijke aandacht, de zachte muziek… het gevoel dat je even in een andere wereld binnenstapt, daar waar de tijd minder snel gaat. Een wereld waar je weer even in balans komt, zodat je daarna weer volgens het juiste ritme in beweging kan komen. Een plek waar je zintuigen geprikkeld en niet overprikkeld worden.

Yin & Yang staan simpel gezegd symbool voor twee tegengestelde energieën die samen harmonie creëren. Net als ons servies. Een kop en een schotel zo verschillend, maar vormen samen een perfect koppel. Deze harmonie past ook perfect bij Bagels & Beans, alleen hebben we daar dan een eigen term voor bedacht: Jum & Jam. Want bij ons pak je jouw rust- en genietmoment, kom je ontladen en opladen. En dat alles onder het genot van de lekkerste producten. Dus Jum & Jammen maar! 

 

Onze 7 zintuigen

Ruiken – Koffie: 

Stap binnen bij Bagels & Beans en je weet: zo ruikt gezelligheid. De geur van versgemalen koffiebonen en opgeschuimde melk brengt je spontaan in de ruststand. Of je nu gaat voor een straffe espresso of een mellow latte, in onze leefkamer val je altijd met je neus in de creamcheese.  

Koffiebonen voor thuis? bestel.bagelsbeans.nl

Meer weten over onze koffie?

Zien – Bagels: 
Hoe meer bagels je eet, hoe beter je ziet dat elk exemplaar uniek is. De één wat dikker, de ander asymmetrisch en soms kijk je amper nog door het gat heen. Gelukkig zijn we stapelgek op imperfectie. Rijkelijk belegd is je bagel al helemaal een eyegasm. Het enige wat je hier tekort komt, zijn ogen. 

Meer weten over onze bagels? 

Rontbijt® – Bewegen 

’s Ochtends in beweging komen gaat bij de een net even soepeler dan bij de ander. Of je nu een ochtendridder of een supersnoozer bent, er is geen betere manier om in beweging te komen dan met een Rontbijt®. Dat kan bij ons gewoon de hele dag, met granola, sap, koffie of een bagel natuurlijk. Niemand die jou je energie nog afpakt. 

Salades & bites – Horen 

Middenin onze rustbubbel is het extra smullen van je eigen culinaire concert. Luister naar een symfonie van sesamzeewiersnippers, gebakken uitjes en groene boontjes in je kakelverse salade. En wat dacht je van een paddobitterbal als crunchy climax? Noem ons bevooroordeeld, maar bij ons eten klinkt toch als muziek in de oren. 

Zoetigheid (Lunchtoetje®) – Proeven 

Niemand is immuun voor de zoete verleiding van een Lunchtoetje®. Gesport? Lekker bezig! Pak een stuk bananenbrood bomvol energie mee voor onderweg. Nieuwe outfit gescoord? Hatsekidee, gun jezelf een punt goddelijke dadeltaart. Je hart eens goed gelucht? Geen mooier moment om samen een warme Chocolate Overload te delen.  

Thee & Warme dranken – Balans 

Balans is een harmonie van inspanning en ontspanning. Van werken en belonen. Van gezond en genieten. Of zoals wij zo lekker zeggen: Jum & Jam. Nergens een klok, alle tijd voor jou. Geniet van je hartverwarmende kop thee of kruidenlatte, zo lang je wil. Sluit je ogen. Voel de kracht van specerijen op lichaam en geest, terwijl je prachtige schuimsnor in stilte lacht.  

Wist je dat: in Bagels & Beans balans verscholen zit? 

Sappen & Koude dranken – Voelen 

Je voelt niet alleen met je huid, maar ook met je hart. En je onderbuik. Het mooie is: je gevoel klopt altijd. Verkoeling kan verwarmend voelen, net als onze sappen en smoothies. Eén slok versgeperste superpower en je hart gloeit van verfrissing. Perfect als het even te heet wordt. Of juist te koel. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken